Als een bezielde ontdekkingsreiziger van het goddelijk vrouwelijke, deel ik mijn kennis en passie door middel van godinnen cursussen. Ik eer de verborgen wijsheid van de oude tradities en neem anderen mee op een magische reis naar hun eigen innerlijke godin. Deze cursus is een reis van zelfontdekking, empowerment en het omarmen van je vrouwelijke essentie. Deze cursus is speciaal ontworpen om je te begeleiden op een transformerend pad waarin je de diepten van jezelf verkent en leert om zowel je licht als je schaduwkant lief te hebben.

In deze cursus zullen we ons richten op het verkennen en eren van verschillende archetypische godinnen uit verschillende mythologieën en spirituele tradities. Elke godin belichaamt unieke kwaliteiten, wijsheid en kracht die we in onszelf kunnen vinden en ontwikkelen. Door middel van rituelen, divinatie en diepgaande reflectie zul je de gelegenheid krijgen om contact te maken met deze godinnenenergieën en ze in je eigen leven te integreren. We zullen de zachte kracht van de godinnen van liefde en vruchtbaarheid verkennen, maar ook de krachtige energie van de krijgsgodinnen en de wijze inzichten van de donkere godinnen.

Een belangrijk aspect van deze cursus is het omarmen van je schaduwkant. We zullen duiken in de diepten van ons onderbewustzijn en de donkere aspecten van onszelf onderzoeken. Door deze schaduwkant te erkennen en te omarmen, kunnen we heelheid en balans bereiken, waardoor we volledig kunnen bloeien in onze vrouwelijke kracht. De Godinnen Cursus is een uitnodiging om je te verbinden met de diepe wijsheid en magie van het vrouwelijke aspect van jezelf. Het is een reis van empowerment, heling en transformatie, waarin je leert om je eigen innerlijke godin te omarmen en haar krachtig te laten stralen.

Bekijk de tarieven hier!