Beste witchlings,

Ik ben verheugd om jullie te verwelkomen in mijn heksenopleiding, waar we samen de fascinerende wereld van magie zullen verkennen. Ik wil graag wat belangrijke informatie met jullie delen.

Allereerst wil ik benadrukken dat de boeken die bij deze opleiding horen, niet apart aangeschaft hoeven te worden. In plaats daarvan zal ik persoonlijk een samenvatting van ieder boek maken en deze netjes naar jullie e-mailen. Zo hebben jullie alle benodigde informatie om de lessen te volgen.

De lessen zullen worden verdeeld over twee groepen. Op zondagochtend is er een les om 14.00 uur, en op woensdagavond is er een avondklas om 20.00 uur. De exacte datums zullen spoedig volgen, dus houd jullie agenda’s gereed.

Wat betreft lesmateriaal is het niet nodig dat jullie dit zelf aanschaffen. Ik zal persoonlijk voorzien in het benodigde materiaal en dit tegen inkoopprijs aanbieden. Mocht je echter een fervent shopper zijn en graag zelf op zoek gaan naar specifieke items, dan zal ik een lijst verstrekken met aanbevolen winkels.

Voor degenen die zich vóór december aanmelden, heb ik een speciale aanbieding. Jullie ontvangen een korting van €100 op de totale opleidingskosten van €1369. Deze betaling kan in termijnen worden voldaan, maar dient vóór december te zijn afgerond.

Naast het verkennen van de magische wereld, wil ik benadrukken dat de 1-op-1 lessen een speciale gelegenheid bieden om je angsten te overwinnen die mogelijk je potentieel belemmeren. Samen zullen we dieper ingaan op de uitdagingen waar je tegenaan loopt en werken aan het overwinnen van obstakels die je groei in de weg staan. Ik ben vastbesloten om je te ondersteunen bij elke stap van je reis, zodat je het volste vertrouwen kunt hebben in je eigen krachten en vaardigheden.

Ik ben ontzettend enthousiast om met jullie de diepten van de magie in te duiken. Ik kijk er ook enorm naar uit om persoonlijk met iedere leerling te werken, om te ontdekken waar jullie moeilijkheden liggen en wat jullie ware specialisaties zijn.

Als jullie nog vragen hebben of je wilt je aanmelden voor de opleiding, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen gaan we een betoverend avontuur tegemoet!

Blessed be, Blessfé, Asé en FF FF.