Ik ben Jan Roossien, een bevlogen ontdekker van de mysteriën van energie en spiritualiteit.

Als ervaren energiewerker heb ik de kunst van de seance, divinatie, schaduwwerk en tarot coaching volledig omarmd. Met een diep begrip van de spirituele dynamiek en mijn scherp intuïtief vermogen open ik de deur naar nieuwe inzichten en helende transformaties.

Ik ben meer dan Shuvi’hano; mannelijke heks en gypsy. Ik koester mijn rol als een toegewijde meester in mijn vakgebied. Van het zuiveren van ruimtes tot het begeleiden van diepgaande cursussen. Als een bezielde gids in de ontdekking van het goddelijk vrouwelijke deel ik mijn kennis en passie door middel van betoverende godinnen cursussen. Ik eer de verborgen wijsheid van oude tradities en neem anderen mee op een magische reis naar hun eigen innerlijke godin.

Ik bied een breed scala aan diensten die de geest, de ziel en het hart beroeren. Of je nu zoekt naar heling, spirituele begeleiding of een betoverende ervaring, ik ben de brug tussen werelden en de sleutel tot onthulling.

Betreed het rijk van energie, spiritualiteit en magie en dompel jezelf onder in de diepten van het onbekende. Ik sta klaar om jou te leiden op een reis naar innerlijke kracht.

Blessed be x