Recensie (anoniem):

Op een avond ging ik naar Jan voor een voetenbadritueel. Bedenk je één ding heel goed, als je naar Jan gaat wordt je voor een spiegel gezet!

Je gaat kijken naar jezelf op een hele eerlijke, confronterende, maar vooral open en kwetsbare manier. Hij stelt je op je gemak, en ongemak benoemd hij ook, wat ik juist fijn vond! Legt alles duidelijk uit, bijvoorbeeld welke kruiden hij gebruikt, en waar wat hij doet goed voor is. Hij gaat je helpen met inzichten die soms niet leuk zijn, maar als je ze gaat inzien, dan pas kun je echt eerlijk naar jezelf kijken in die spiegel! Hij helpt je op een liefdevolle manier te kijken naar je schaduwkanten en waar deze vandaan komen. Waardoor je rust vind in hoe je echt bent. Wat een bevrijding! Door deze inzichten heb je daarna heel snel door wat er gebeurt als een situatie of trigger zich weer voordoet.

Daarnaast heb ik nog nooit zoiets liefdevols meegemaakt als iemand die je voeten wast.. wauw! Dankjewel Jan, ik ben niet alleen maar leuk en aardig, maar zoveel meer, en dat maakt me alleen maar een mooier, eerlijker en waardevoller mens ❤️🙌🙏

Recensie (anoniem):

Lieve Jan, ik vind jou echt een een geweldig mooi authentiek wezen. Je geeft mij precies wat ik nodig heb voor mijn schaduwwerk. Dit doe je niet doormiddel van een trucje of een riedeltje uit een boek van Jung. Nee, het is jouw natuurlijke balans van mannelijke en vrouwelijke energie. Ik hoef niet veel te zeggen of je weet precies welke richting je op moet. Met een mannelijke eerlijke directheid (die me soms tegen het plafond krijgt) dwing je me om eerlijk mijn schaduwen aan te kijken. Je vragen zijn scherp en doeltreffend. Maar tegelijkertijd komt je vrouwelijke zorgende ondersteunende kant me het gevoel geven dat ik er niet alleen voor sta, dat ik veilig ben en dat je me niet laat verzuipen. Je bent the whole package. 💜

Recensie (anoniem):

Lieve Jan wat een ervaring, je bent echt geweldig in je werk, en wat je doet. Met je enorme schat aan kennis zou ik je aan iedereen aanraden. ik wil je graag bedanken voor de curse breaking waarbij je mij enorm mee geholpen heb. Ik voel mijzelf bevrijd en een stuk rustiger in mijn hoofd & lijf, en kan weer rustig gaan slapen. Een enorm goed intuïtie en weet precies de juiste dingen te zeggen en je te helpen waar nodig is. Jan stelt je enorm op je gemak en zo hebben we ook nog kunnen lachen samen.mooie wijze ziel bent waardevol lieverd ga vooral zo door ik ben trots op je xxx anoniem

Recensie van Diana:

Lieve Jan,

Bedankt voor de mooie reading. Ik heb mooie inzichten gekregen en je bent heerlijk recht voor zijn raap, waar ik persoonlijk erg van hou. Je uitleg is duidelijk en ik ga jouw adviezen zeker meenemen. Bedankt voor je tijd en gezelligheid. 

Recensie van Maantje:

Ik heb voor het eerst een Roma Spread Reading gekregen. Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond. Jan stelt je op je gemak en gaf mij het gevoel dat ik me volledig kon openstellen. Jan windt er geen doekjes om zegt alles hoe het is. Alles wat uit de reading kwam resoneerde en gaf mij mooie inzichten waar ik mee aan de slag kan. Bedankt lieve Jan voor de reading, wat een mooi mens ben jij. 

Recensie (anoniem):

Dankjewel lieve Jan,
Ik ben echt blij dat je mij bij de hand hebt genomen met het ‘egg cleansing’ ritueel. Het ging allemaal heel natuurlijk. De reading was ook spot on!! Licht geschenen op een stuk schaduwwerk. Je hebt me geïnspireerd om nog meer mijn pad te volgen. 

Recensie (anoniem):

Jan is geweldig in wat hij doet, met zijn enorme schat aan kennis, zijn ongelooflijk diepzinnige intuïtie en gevoel voor humor. Maar wat hem echt magisch maakt is de manier waarop hij verbinding kan maken. Hij is lief en zachtaardig terwijl hij tegelijkertijd niet schroomt om op een respectvolle manier de pijnlijke plekken bloot te leggen. Hij is geen zachte heelmeester, waardoor hij snel bij de kern komt om je vervolgens op een professionele wijze te ondersteunen in je proces. Hij is mijn cup of spicy rum. 

Recensie (anoniem):

Jan heeft een tarotlegging voor mij gedaan en daarmee ben ik echt behoed voor een stomme keuze.
Achteraf zag ik dat gelukkig zelf ook in, maar op dat moment zelf niet. Nu ben ik blij dat ik Jan om advies heb gevragd. Het is even een investering, maar ik vond het dubbel en dwars waard en zal zeker weer een legging laten doen als ik ooit weer in zo’n situatie terecht kom. Jan is heel rechtstreeks en wind er geen doekjes om. Maar voor mij werkt dat ook het beste! 

Recensie (anoniem):

Jan Roossien heeft ons bijzonder effectief van een naar langslepend probleem afgeholpen dat ons beide verzwakten. Hij heeft een zuivere grens voor ons getrokken die helaas noodzakelijk was. Zijn energie is krachtig liefdevol, en zuiver. Een ware meester in zijn vak. Wij helpen anderen, maar nu zijn wij geholpen. Wij geven raad, maar nu kregen wij raad. Een bijzondere man, met sterke doeltreffende gaven. Hij kijkt overal dwars doorgeen. Wij zijn dankbaar. Hij is jonger in leeftijd dan ons, maar wij ervaarden hem als ouder en wijzer. 

Recensie (anoniem):

Jan, die kan er wat van!

Als ik op mijn meest kwetsbare momenten iemand durf te bellen.. is t Jan. Waarom? Omdat ik me bij hem nergens voor schaam en omdat hij geen rekening houdt met wat pijn doet, hij is niet bang. Ik bedoel hiermee dat hij altijd de waarheid zegt! En dus niet egoïstisch bang is dat je hem zelf minder aardig vind! Hij je puur vanuit kennis, intuïtie en zijn hart de waarheid. Ook al is t ongemakkelijk om te horen. Dit doet hij om op een manier dat hij je bekrachtigd, daarna voel je je echt badass in al je kwetsbaarheid.. dat is Jan. Mooie wijze ziel, nog nooit zo’n schaamteloos iemand meegemaakt, heerlijk! Vrijheid al om!

Recensie (anoniem):

Afgelopen weekend heb ik een reading van Jan gehad. Van tevoren wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar Jan stelt je erg op je gemak en neemt de tijd voor je. Hij legt uit wat hij gaat doen en vraagt je wat je wel en niet wilt weten. Jan waarschuwde me dat hij eerlijk vertelt wat hij in de kaarten leest, ook al kan dat zijn wat je niet wil horen. Ik vind dit heel fijn, want je zoekt toch antwoord op je vragen en niet een bevestiging van waar je op hoopt als dat niet realistisch is. Jan is spiritueel, maar wel down to earth. Hij voelt de kaarten in combinatie met de persoon heel goed aan. Voor mij heeft de reading heel veel verhelderd e ik haal er meer advies uit waar ik mee verder kan.

Recensie (anoniem):

Pas geleden kreeg ik van Jan een mini reading. Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee Jan de kaarten interpreteert. Hij draait nergens omheen waardoor de boodschappen heel duidelijk waren. Hij legde meteen de vinger op de zere plek waardoor ik inzichten kreeg waar ik iets mee kon. Dankjewel lieve Jan.