Welkom bij het spirituele voetenbad, een krachtige ervaring om vermoeidheid te verlichten en je te bevrijden van negatieve spirituele invloeden.

Tijdens deze sessie maak ik gebruik van een verkwikkend kruidenbad om diepgewortelde energieblokkades los te weken. Het bad reinigt je van energetische ‘bloedzuigers’ die je vermoeidheid veroorzaken. Na het weken worden je voeten zorgvuldig gereinigd en gemasseerd, waardoor de energie in je hele lichaam weer vrij kan stromen. Om optimaal van deze ervaring te profiteren, is het belangrijk dat je je voeten vooraf grondig wast, zodat het kruidenbad en ik op een diep energetisch niveau kunnen werken.

Na de massage wordt er een zegenende incantatie uitgesproken, waarna je de gelegenheid krijgt om te staren in een spiegel van obsidiaan. Dit biedt de mogelijkheid om diep binnenin jezelf te kijken en eventuele spirituele wonden te ontdekken die heling nodig hebben.

Het hele proces, inclusief kennismaking, neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag. De investering voor deze waardevolle sessie bedraagt €239,-.

Laat het spirituele voetenbad je helpen om je energie te herstellen en je spirituele welzijn te bevorderen. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken en een transformerende reis te ervaren.