Tarot is niet alleen een instrument voor het verkrijgen van inzicht en begeleiding, maar ook een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en transformatie. Als je een cursus hebt gevolgd en de basisprincipes van tarot begrijpt, sta je op het punt om de volgende stap te zetten: het zelf leggen van tarotkaarten.

Ik begrijp dat deze stap soms intimiderend kan zijn. Het kan zijn dat je twijfelt aan je eigen vaardigheden of bang bent om het verkeerd te doen. Maar weet dat je niet alleen bent. Veel mensen ervaren dezelfde drempel, zelfs na het volgen van een cursus. Als tarotcoach sta ik klaar om je te begeleiden en je te helpen deze drempel te overwinnen. Samen kunnen we werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van je intuïtie, zodat je met vertrouwen en gemak tarotkaarten kunt gaan leggen.

Mijn coaching is gericht op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je comfortabel voelt om je tarotvaardigheden verder te ontwikkelen. We zullen oefenen met verschillende leggingen, interpretatietechnieken en intuïtieve benaderingen, zodat je de kunst van het tarotleggen kunt verfijnen en je eigen stijl kunt ontwikkelen. Daarnaast zullen we werken aan het verkennen van eventuele blokkades of angsten die je weerhouden om zelf tarotkaarten te leggen. Samen zullen we deze belemmeringen aanpakken en transformeren, zodat je met vertrouwen en innerlijke kracht de tarot kunt benaderen.

Dus als je klaar bent om de drempel over te stappen en zelf met tarot aan de slag te gaan, sta ik klaar om je te ondersteunen. Samen kunnen we de magie van tarot ontdekken en je helpen om de wijsheid en inzichten die het te bieden heeft, in je eigen leven toe te passen.